17 de novembro de 2014

Tarde entre fogóns en Ouzande:::

Cartel da actividade.

O Local Social de Ouzande acolle este mércores 19 ás 20h un curso intensivo de cociña. Trátase dunha actividade máis do programa de outono da Fervenza de Ouzande e consistirá nunha ponencia práctica de Jaume García do Restaurante Velis Nolis da Estrada e que terá como fío condutor a estación outonal. Así, elaborarán platos a base de castañas e cogumelos. Esta é a segunda vez que realizan este workshop de cociña de tempada en Ouzande, a primeira vez foi en febreiro de 2012 e tivo moito éxito polo que este ano repiten coa cociña. A actividade ten un custe de 3€ para socios, aínda que está aberta a todo o público que queira asistir, cunha entrada de 5€. O curso-express ten unha duración de 2 horas, polo que rematará ás 22h. Ao final, os platos cociñados serán degustados polos participantes. Hai prazas limitadas, polo que cómpre anotarse antes de que se agoten, pódese facer en Casa Porto (Taberna de Ouzande) ou chamando ao teléfono 986570285.

Imaxe de arquivo, febreiro 2012 no primeiro curso de Jaume en Ouzande.

Ningún comentario:

Publicar un comentario